Breaking NEWS!! Vita Complete®

Vitakraft komt met Breaking NEWS!! Met veel zorg en heel veel liefde hebben wij samen met dierenartsen hondenvoeding ontwikkeld: Vita Complete® Pure Natural Dogfood! De voeding is een puur natuurlijke super premium hondenvoeding, speciaal afgestemd op de rasgrootte en leeftijdsfase van je hond. De voeding blinkt uit door optimale vertering, d.w.z. dat alle voedingsstoffen optimaal worden opgenomen om je hond zo gezond en gelukkig te houden.

Vita Complete® Pure Natural Dogfood

De basis van Vita Complete® Pure Natural Dogfood bestaat uit: kalkoen als magere eiwitbron, rijst als goed verteerbare bron van koolhydraten en natuurlijke ingrediënten als kruiden, groenten en vruchten. De voeding is tarwevrij, heeft een suikervrije receptuur en bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen, kleurstoffen en kunstmatige aroma’s. De natuurlijke ingrediënten bevorderen een optimale vertering van de voeding waardoor je hond vrolijk en gezond blijft!

 

Vita Complete® Pure Natural Dogfood is afgestemd op de rasgrootte en leeftijdsfase van je hond. Zo is er speciale voeding voor MINI honden lichter dan 10 kg, MEDIUM honden tussen de 10 – 25 kg en MAXI honden zwaarder dan 25 kg. Vita Complete® Pure Natural Dogfood is te verkrijgen voor de 3 verschillende levensfasen van je hond, JUNIOR (puppy), ADULT (volwassen) en SENIOR.

 

Het is erg belangrijk dat de spijsvertering van je hond goed op gang blijft. Dit voorkomt obstipatie en buikpijn. Om de spijsvertering optimaal te ondersteunen bevat Vita Complete® Pure Natural Dogfood meer voedingsvezels en 10% vers vlees (van het totale vleesgehalte). Voedingsvezels zorgen voor een betere darmwerking en vers vlees helpt de darmen om goede bacteriën aan te maken.

 

Vita Complete® Pure Natural Dogfood is getest door bijna 400 honden en maar liefst 92% van de honden vond de voeding lekker!

 

Vitakraft. Uit liefde…… voor de natuur!

 

https://www.vitakraft.nl/vitacomplete/pure-natural-dogfood/

Lees ook: De spijsvertering van de hond, De ontlasting van de hond, Waarom ommengen zo belangrijk is en de ommengtabel