Kan ik mijn kitten snacks geven?

Antwoord:

Ja, u kunt uw kitten snacks geven. Vitakraft heeft een groot assortiment aan kattensnacks welke geschikt zijn voor kittens vanaf 12 weken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Liquid snack, een vloeibare snack die direct uit het sachet gegeven kan worden, of als topping over de hoofdvoeding heen zodat dit extra lekker smaakt. De Liquid snack kan ook worden gegeven als tussendoortje gewoon in de voerbak van je kitten.

De Cat Stick® Classic is gemakkelijk in stukjes te breken en daardoor geschikt voor kittens zodra ze normale voeding kunnen verdragen. Meestal is de kitten dan tussen de 8-10 weken oud. Zorg ervoor dat de porties klein zijn en geef uw kitten zo nu en dan een klein stukje. Laat de geopende Cat Stick® in de folie zitten en voer deze binnen 1-2 dagen aan uw kitten.

Onze Cat Yums® zijn zeer zachte snacks en zijn geschikt voor uw kitten zodra de kitten vast voedsel begint te eten. Dit is ongeveer wanneer de kitten tussen de 8-10 weken oud is. Breek de Cat Yums® wel in kleinere stukjes zodat het voor uw kitten niet teveel in 1 keer is.

Bekijk hier de Liquid snack.

Klik hier voor de Cat Stick® Classic.

Klik hier voor de Cat Yums®.