Help de vogels de herfst en winter door met het Vita Garden winterpakket!

Nu is het misschien nog mooi weer, maar de herfst en de winter staan alweer voor de deur! Voor ons een knusse periode, waarbij we lekker voor de kachel kunnen zitten en wat uit de voorraadkast trekken, maar onze gevleugelde vriendjes buiten hebben het een stukje moeilijker met het aanvullen van hun voorraad.

Een moeilijke periode voor vogels

In de herfst en winter wordt het kouder en dus hebben de vogels het er moeilijker mee om een lekker hapje te vinden. Er zijn minder besjes te vinden en insecten. Ook eten sommige vogels de knoppen van bloemen die er dan ook niet meer zijn. Bijvoeden is dus een erg goed idee en het is nog leuk ook! Je zult namelijk zien dat de vogels steeds weer terugkomen.

Wanneer beginnen met bijvoeden?

Wanneer je de vogels wilt bijvoeden, dan kun je hiermee het beste beginnen in de herfst. Dan wordt het namelijk al wat kouder en daarbij gaan de vogels dan al wat plekjes zoeken waar voeding te vinden is. Als je ze dus in de herfst al voert, dan zie je ze in de winter gegarandeerd terug!

Het Vita Garden winterpakket

Vitakraft heeft hiervoor verschillende producten. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal winterpakket. Dit pakket bestaat uit 7 delen en bevat vetbollen, pindanetjes, mezenringen en een mezenkaars en zal zeker gewaardeerd worden. Haal hem snel in huis en zorg ervoor dat de vogels buiten er ook warmpjes bij zitten deze winter!