vita complete play with nature

Natuurlijke accessoires voor honden en katten

Vita Complete® Play with Nature zijn natuurlijke en 100% recyclebare speeltjes voor honden en katten. Door gebruik te maken van natuurlijke én herbruikbare materialen als katoen, canvas, jersey, touw en linnen wordt de natuur zo min mogelijk belast.

De kenmerken van deze natuurlijke speelgoedlijn:natuurlijk speelgoed

  • puur natuurlijke materialen
  • met Vitakraft Safety Seal
  • recycling programma

Safety Seal

Al het Vitakraft dierenspeelgoed wordt getest en moet voldoen aan het Safety Seal veiligheidskeurmerk. Zelfs als dat niet door EU-wetgeving verplicht is. Wij zijn het enige merk op het gebied van dierenspeelgoed dat zo’n keurmerk heeft ontwikkeld!

  • Bevat géén toxic plasticisers (giftige weekmakers)!
  • Kan zich meten met de hoge Europese standaard voor de veiligheid van kinderspeelgoed (CE-keurmerk): kinderen mogen er gerust mee spelen!
  • Eerlijk” geproduceerd: geen misbruik van mensen en/of kinderarbeid!

Recycling programma

Hoe goed ons speelgoed ook is, na verloop van tijd, als je hond of kat er veel mee heeft gespeeld, kan het kapot gaan. Dat is geen probleem. Je levert het speeltje dan in bij de deelnemende dierenspeciaalzaak of stuurt het kosteloos naar ons op. Wij zorgen dan voor een verantwoorde recycling. Kijk voor meer informatie op onze recyclingpagina: www.vitakraft.nl/recycling.natuurlijk speelgoed voor katten

Meer informatie

In ons brochure vind je nog veel meer informatie, bijvoorbeeld over de materialen die we gebruiken, het Vitakraft Safety Seal en het recycling programma dat we speciaal hebben opgesteld. Klik hier om de brochure te downloaden.

In het kort: Vitakraft. Uit liefde……voor de natuur!

Het Vita Complete® assortiment is alleen verkrijgbaar via het 
dierenspeciaalzaken kanaal.