Vita Complete® draagt continu bij aan de gezondheid en het geluk van je hond als lid van het gezin!

Het puur natuurlijke Vita Complete® concept bestaat uit een puur natuurlijke hondenvoeding en natuurlijke en 100% recyclebare speeltjes:

  • Vita Complete® Pure Natural Dogfood: een puur natuurlijke super premium hondenvoeding voor kleine, middelgrote en grote hondenrassen. De voeding is aangepast aan de levensfase van de hond. Er is voor elke rasgrootte een JUNIOR, ADULT en SENIOR variant. Lees meer…..
  • Vita Complete® Play with Nature: natuurlijke en 100% recyclebare accessoires voor honden en katten. Door gebruik te maken van natuurlijke en herbruikbare materialen als katoen, canvas, jersey, touw en linnen wordt de natuur zo min mogelijk belast. Lees meer…..

Net als voor onze kinderen en voor onszelf, willen we onze huisdieren bedelven met liefde en hen het beste van het beste geven. Daarbij willen we de aarde zo min mogelijk belasten zodat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van alle mooie dingen die de natuur te bieden heeft.

In het kort: Vitakraft. Uit liefde……voor de natuur!

Het Vita Complete® assortiment is alleen verkrijgbaar via het
dierenspeciaalzaken kanaal.

Wil je graag meer weten over onze natuurlijke Super Premium hondenvoeding of over onze natuurlijke en 100% recyclebare speeltjes, klik hier voor de brochure.

medium adult honden