Tips om je huisdier te verwennen met Dierendag

Het is bijna Dierendag en dan wil je je huisdier natuurlijk extra verwennen en in het zonnetje zetten! Wij geven je een paar tips hoe je dat zou kunnen doen.

Samen spelen

Ga een keertje extra met je hond (of neem die van de buren mee) naar het bos, water of uitlaatveldje en laat hem/haar lekker ravotten. Als je een balletje of een ander leuk speeltje meeneemt, wordt het gegarandeerd plezier voor twee!

Lekker buiten

Als je nog geen ren voor je konijn of knaagdier hebt, maak of koop er dan eentje. Je dier wordt er blij en gelukkig van als hij/zij van de frisse buitenlucht kan genieten.

Heerlijk knuffelen

Misschien een schot voor open doel: maar van lekker knuffelen en aaien wordt je dier superblij. Heb je geen dier? Ga dan eens langs bij het asiel of de kinderboerderij en knuffel er lekker op los!

Tasje vol geluk

dierendag2018Ga snel naar je dierenspeciaalzaak het haal het Vitakraft tasje voor je kat, hond, konijn of knaagdier in huis. Deze zit boordevol gezonde en verantwoorde verwenmomentjes voor je dier. Zelf maak je kans op gratis toegang voor 4 personen naar de speciale Vitakraft Burgers’s Zoo Experience op zaterdag 6 oktober 2018.
Wees er snel bij, want op=op!

Dat is pas liefde geven!