Poésie® complete natvoeding

Poésie® biedt optimaal kwalitatieve voeding, welke naadloos aansluit op de voedingsbehoeften van je kat. Zo is er extra taurine, linolzuur en arachidonzuur toegevoegd. Dit alles helpt het afweersysteem van je kat te versterken.

Wist je dat katten taurine niet zelf aan kunnen maken? Het is dus noodzakelijk dat dit aan de voeding is toegevoegd. Taurine stimuleert de groei van witte bloedlichaampjes en helpt zo om onder andere hartproblemen en problemen met de retina (netvlies) te voorkomen.

Ook linolzuur en arachidonzuur worden toegevoegd, dit zijn oliën, kunnen katten niet zelf aanmaken. Deze oliën zijn noodzakelijk, zodat het lichaam op ontstekingen kan reageren. Vitamine A, C, E en B12, koper, ijzer, zink, calcium, fosfor, natrium en kalium zijn aan Poésie® toegevoegd en dragen bij aan gezonde organen, huid, vacht, skelet en gebit.

Je kat haalt zijn energie uit eiwitten, vetten en koolhydraten. Aan een optimale kattenvoeding zijn vitamines en mineralen toegevoegd én vooral voldoende water. Katten zijn van nature slechte drinkers. Water is zeer belangrijk voor het transport van alle voedingsstoffen door het lichaam, is nodig voor een optimale vertering en essentieel voor een goede gezondheid van je kat. Doordat er aan Poésie® water is toegevoegd, krijgt je kat extra vocht binnen wat voor een gelukkig kattenleven noodzakelijk is.

Poesie varianten

Poésie® kattenvoeding is geproduceerd volgens suikervrije receptuur en zonder toevoeging van kleurstoffen. Je hebt keuze uit diverse smaken en varianten voor volwassen katten en kitten.