Werken bij

Vitakraft Nederland B.V. is een 100% dochter van het in Duitsland gevestigde Vitakraft Werke. Wij houden ons bezig met de verkoop, marketing en distributie van huisdiervoeders, -snacks en -benodigdheden.

Wij zijn op de Nederlandse markt breed actief bij o.a. dierenspeciaalzaken, supermarkten, tuincentra en bouwmarkten. In de markt behoort Vitakraft als A-merk tot de meest toonaangevende spelers. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Eerbeek.

Vacatures:

Wij zoeken nieuwe collega's (m/v) voor de vakantieperiode (juli en augustus met mogelijke uitloop naar september. Klik hier voor meer informatie.

 

Transport

Dagelijks hebben wij 5 eigen Vitakraft vrachtwagens op de weg rijden, die onze producten door heel Nederland bezorgen. Wij hebben een groep chauffeurs die deze taak op zich neemt. Deze groep bestaat uit vaste werknemers en werknemers op oproepbasis.

Magazijn

In Eerbeek staat ons eigen magazijn en iedere dag zorgen onze magazijnmedewerkers er voor dat alle bestellingen goed verzameld worden om door heel Nederland geleverd te worden. In ons magazijn werken we met een 'Pick by Voice' systeem. Dit betekent dat onze magazijnmedewerkers een koptelefoon dragen en via het systeem te horen krijgen welk product ze vervolgens moeten picken (pakken). Dit geavanceerde systeem heeft ervoor gezorgd dat we nog sneller en nog meer bestellingen op 1 dag kunnen verzamelen en uitleveren.

Kantoor

Ons kantoor ligt direct naast het magazijn, wat er voor zorgt dat de lijnen kort blijven. Ook de afdelingen onderling werken nauw samen waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. De afdelingen bestaan uit:

  • Trade marketing
  • PR & Communicatie
  • Account Management
  • Verkoopbinnendienst
  • Assortimentsbeheer
  • Crediteuren en debiteuren administratie
  • Inkoop
  • Management

 

Verkoopbuitendienst

Onze Winkel Account Managers hebben ieder een eigen rayon met vaste klanten van Vitakraft, waaronder dierenspeciaalzaken, tuincentra en bouwmarkten. Iedere dag rijden ze langs een aantal van deze klanten en zorgen ze ervoor dat onze producten goed in de schappen staan. Ook geven ze advies aan de winkeliers over het positioneren van onze producten en informeren ze wanneer er nieuwe producten op de markt zijn.

Stage

Stage lopen bij Vitakraft betekent meewerken en veel leren. Wij verwachten 100% inzet van onze stagiaires en een zelfstandige werkhouding. Een stage bij Vitakraft biedt de gelegenheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een team met enthousiaste collega's. Ben je bezig met een VMBO, MBO of HBO opleiding en heb je affiniteit met dieren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen met je CV en motivatie naar: info@vitakraft.nl.

Promotieteam

Vitakraft heeft haar eigen promotieteam 'De Beestenbende'. Dit team bestaat uit een aantal promotiemedewerkers die bij dierenspeciaalzaken, tuincentra, supermarkten en op evenementen gratis producten van Vitakraft uitdelen. Iedereen van het promotieteam moet bij ons een cursus volgen over onze producten zodat zij naast het uitdelen van samples ook informatie kunnen verstrekken aan klanten.

Vind snel uw producten

Voer uw postcode of plaatsnaam in en vindt een winkel bij u in de buurt.