Win bioscoopkaartjes voor Kruimeltje!

Vanaf 5 februari te zien in de bioscoop, dé familiefilm van 2020 “Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn”. Koop voor minimaal € 5,- aan Vitakraft producten en maak kans op 2 bioscoopkaartjes t.w.v. € 22,-.  Hoe? Upload in de periode van 20 januari tot en met 23 februari snel je kassabon op www.vitakraft.nl/kruimeltje! We verloten 300 x 2 kaartjes (5 weken lang elke week 60 x 2 kaartjes) voor deze super leuke film.

Vitakraft win actie Kruimeltje

Het verhaal

In Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer herenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn, het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

De hoofdrollen worden vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieterse en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld door Viggo Neijs.