Vakantiekrachten gezocht

Vitakraft Nederland B.V. is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde

Logistiek medewerkers
voor de vakantieperiode

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan, met leuke collega’s en wil je werken in een leuke sfeer? Kom dan in juli en augustus (met mogelijke uitloop naar september) bij ons werken.

Als logistiek medewerker help je bij het in ontvangst nemen van goederen, lossen van containers, het op de juiste plek zetten van ontvangen goederen, het verzamelen van orders, transportklaar maken van goederen in dozen en op pallet en het per computer administratief afhandelen van magazijnprocessen.

Vereisten:

  • Leeftijd vanaf 16 jaar
  • Enthousiast
  • Nauwkeurig

Wie is Vitakraft?
Vitakraft Nederland B.V. is een 100% dochter van het in Bremen (D) gevestigde Vitakraft pet care. Het hoofdkantoor voor de Benelux is in Eerbeek gevestigd.
Wij houden ons bezig met de verkoop, marketing en distributie van voeding, snacks en accessoires voor huisdieren. Als toonaangevend A-merk kun je onze producten vinden bij o.a. dierenspeciaalzaken, supermarkten, tuincentra en bouwmarkten. Binnen onze informele organisatie is er altijd ruimte voor jouw ideeën en persoonlijke groei. Belangrijk is de PASSIE voor DIEREN en de wil om samen als TEAM aan het merk VITAKRAFT te bouwen!

Onze missie
Vitakraft draagt continu bij aan de gezondheid en het geluk van het huisdier als lid van het gezin.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, neem dan contact op met Anton Schotpoort, tel. 0313-670043.