Wie zijn wij

Vitakraft maakt ‘liefde geven’ in de vorm van verantwoorde huisdierproducten voor iedere huisdiereigenaar bereikbaar. Wij streven ernaar om innovatieve producten te leveren die altijd van hoge kwaliteit zijn, een zeer hoge acceptatie hebben en voor iedere huisdiereigenaar makkelijk aan te schaffen en te gebruiken zijn.

Onze droom is dat Vitakraft hét merk wordt op het gebied van verantwoord snacken en voeren!

FilmsHuisdierbezitPartners

 

 

177 jaar ervaring

Het familiebedrijf Vitakraft bestaat inmiddels 177 jaar en heeft producten in alle huisdiergroepen. Wij hebben dit kunnen bereiken door steeds vanuit de oorspronkelijke gedachte te handelen: ‘uit liefde en interesse voor de natuur en de dieren’. Als internationaal merk liggen onze producten in meer dan 50 landen, verspreid over de gehele wereld. Er werken ongeveer 2.500 medewerkers bij ons, verdeeld over productielocaties in meerdere landen en verkoopkantoren in 20 landen.

 

Vitakraft is bewust

Bij Vitakraft staat iedere dag opnieuw het welzijn van de dieren voorop. Daarom richten wij ons op de natuurlijke rasspecifieke leefomstandigheden van de dieren. Wij zien het als onze taak om diervoeding aan te bieden die overeenkomt met de oorspronkelijke voeding uit de natuur – met uitgebalanceerde recepten en zo min mogelijke kunstmatige toevoegingen. 

 

Vitakraft is kwaliteit

Huisdierbezitters kunnen er zonder enige twijfel op rekenen dat ons product altijd voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze producten worden uitgebreid getest door ons testpanel voordat we ze op de markt brengen. Zo is men er altijd van verzekerd dat de voeding en de snacks goed gegeten worden en de producten ook écht doen wat ze beloven.

 

Vitakraft is liefdevol

Geliefde producten maken uit liefde voor het dier, dat is Vitakraft. Daarom hebben al onze producten een zeer hoge acceptatie van ver boven de 80%. Onze producten betekenen ‘liefde’ en daarmee maken we huisdieren én eigenaren gelukkig.

 

Vitakraft is innovatief

Actuele wetenschappelijke kennis en de ervaring van onze biologen en dierenartsen zijn de basis voor de ontwikkeling van onze producten. We verbeteren niet alleen voortdurend onze producten, we werken ook continue aan innovaties. Hierdoor kunnen we steeds meer betekenen voor het welzijn en de bescherming van onze huisdieren.

Vind snel uw producten

Voer uw postcode of plaatsnaam in en vindt een winkel bij u in de buurt.